Sivut

perjantai 26. elokuuta 2016

Baby Sophisticate neuletakki ja junasukat

Löysin vanhoja kuvia selatessa tälläiset kuvat ja tajusin etten ollut kirjoittanut näistä vielä mitään tänne. Neuloin nämä jo viimevuoden tammikuussa lahjaksi serkun vauvakutsuille, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan?

Lanka: Novita Isoveli
Koko: 0-3kk

Neuletakki valmistuin todella vaivattomasti ilman saumoja. Monesti mun neulomat työt jää viimeistelemättä kun se parsiminen on vaan jotenkin niin työlästä. Ohjeesta poiketen neuloin napinlävet vain kolmelle napille, koska ostamani napit olivat liian isot.


Lanka: 7 veljestä
Ohje: Junasukat

Neuletakin kaveriksi neuloin junasukat valkoisesta seiskaveikasta. Tälläiset minisukat valmistui ihan hujauksessa, eikä edes se kuuluisa toisen sukan syndrooma vaivannut. Miten se toisen sukan valmistuminen onkin aina niin vaikeaa? Täytyy varmaankin ostaa tuplapuikot ja neuloa sukkia vuorotellen :D

Ps. Sukkien ohjelinkin takana myös tarina junasukista.

2 kommenttia:

 1. Kiitos, nyt tiiänki mitä teen paksusta villalangasta. Se riittää pieneen vauvan takkiin. Tuo sinun tekemäsi on aivan ihanan muhkean näkönen ja silti niin söpö. Junasukat pitää pintansa aina vaan. Niitä usiammat parit itekki teheny.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. Tähän pienempään kokoon meni muistaakseni hieman yli 100g lankaa. Ohjeessahan oli 3 x 50g kerää ja siitä neuloo jo tuon isommankin koon, mikä on myös tulossa blogiin lähiaikoina :)

   Poista